QQ登录

只需一步,快速开始

求解老外说我中了460W美金Sun, May 22, 2011 9:21:20 AMYour E-mail Has won US$4.6M.

UK LOTTERY ORGANIZATION
UK LOTTERY ORGANIZATION
TICKET FREE/ONLINE E-MAIL ADDRESS WINNINGS DEPARTMENT.
526 Kingsbury Road Kingsbury London NW9 9HE
AWARD NOTIFICATION/ FINAL NOTICE

If you are the correct owner of this email address,then be glad this day as the result of the UK lotto online e-mail winning draws and sweepstakes held in Bangkok-Thailand on the 7th of May 2011 has just been released.

All participants were selected randomly from worldwide web site through computer draw system and extracted from over 100,000 companies

哈哈,老外也喜欢骗人呀,哈哈哈哈哈
搞笑呀,这应该是中国人发明的
哈哈 ,这个你也好意思发出来啊 ,  我每天收到N次 。
操,别看到骗子什么的就说是中国人发明的,你他妈不是中国人啊?
老外没不贪污不骗人么?搞笑

评分

回复 3# super.wen

老子实话实说,你他妈的嘴里放干净了,我也是中国人,但我觉得中国人就是一个“假”
  你妈逼的很气愤吗?我想你应该就是一个骗子,不然不你会骂人的
哎,这么说话,不等着挨处理么?
完了,骂人的两位悲剧了。。
这个叫“尼日利亚骗局
是一种从20世纪80年代就开始流行的行骗手法,因源于尼日利亚而得名。据美国经济情报局统计,“尼日利亚骗局”平均每年在全球骗取的金额高达15亿美元,数目之高,令人咋舌。

评分

注意合谐。。。。。。。。
头像被屏蔽

四大发明不见你记得,坏的事情尽揽到中国人身上,祖国有你这类人真丢人。
回复 12# super.wen

我讨厌虚伪的人,像你这种社会败类,